Forener mat og vin

Forener mat og vin

 

Med omprofilering og oppussing vil senter­giganten på Alnabru knytte sammen mat og vin. Første steg er gjort.

Tekst:

Publisert:

- På bare to og en halv uke har vi bygget om fra Ultra til Meny. Alt er nytt foruten gulvet, sier butikksjef Øyvind Henrik Nilssen ved nye Meny på Alna.

Norgesgruppen er midt i en prosess hvor de omprofilerer noen av sine Ultra-butikker til Meny.

- Vi vil med dette knytte sammen mat og vin med bro herfra til Vinmonopolet, forteller senterdirektør Hans Georg Helberg.

Alna senter er i ferd med å gi sine svære lokaler et skikkelig løft, og i forbindelse med dette vil Helberg forene mat og vin. Første steg er nå gjort, med at Ultra er blitt Meny. Forøvrig har også Ultra på Stovner senter blitt gjort om til en Meny-butikk.

Denne foreningen eller sammenknytningen som Helberg og Nilssen snakker om er ikke en metafor, men en faktisk bro fra det ene bygget hvor Meny har sin butikk til det andre bygget hvor Vinmonopolet har sine lokaler.

- Dette er del av en ansiktsløfting vi gjør med store deler av sentret, forteller senterdirektøren videre.

Veggen ut mot parkeringsplassen er nå åpnet og blitt en gedigen glassfasade som inviterer kundene inn.

- Lokalene er blitt mye lysere og åpne, sier han og håper kundene vil føle det samme.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.