Førjulsfeiring på Veitvet

Førjulsfeiring på Veitvet

 

Christina Bjerkaas fra Stikk-innom på Veitvet senter inviterer hele nærmiljøet til en julehelg på Veitvet.

I morgen braker det løs med julearrangementer på Veitvet. Gjennom et samarbeid mellom Bydel Bjerke, Groruddals-satsingen og Veitvet og Sletteløkka Kulturforum er det mye å glede seg til både inne og ute i helga.

- Dette er en tradisjon vi alltid legger til den første helga i desember. På lørdag blir det julemarked på Veitvet senter med mange salgsboder, barnas juleutstilling og familieshow, forteller Christina Bjerkaas.

Kaptein Rødskjegg og sjørøvere kommer på besøk lørdag, og søndag åpner skøytebanen bak skolen, og fra klokka 13 blir det gratis utlån av skøyter. Timen etter kommer 87-åringen Hjalmar «Hjallis» Andersen til Veitvet Kulturhus for å kåsere om sitt liv som tidligere skøyteløper under foredragstittelen «Siste Runde».

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.