Førjulsstemning

Førjulsstemning

 

Førstkommende helg inviterer Rødtvet kirke til førjulsstemning med korsang, loddsalg og hjemmelagd julebakst.

 

- Dette er en tradisjon vi har hatt i ca. 10 år nå, og vi gleder oss like mye hver gang, forteller Inger Berit Ødegaard fra julemarkedskomitéen.

Hele helgen er det tettpakket program, med blant annet sangkoret VOX, pepperkakepynting og åresalg.

- Vi kan tilby et spennende program, forteller kollega Turid Svarstad Flø.

God stemning

Både Ødegaard og Flø kan love god stemning under julemarkedet.


- Rødtvet kormiljø kommer for å synge og danse, og Grorudskolenes strykeorkester kommer for å spille, forteller Ødegaard.

I tillegg til underholdningen, blir det et stort lotteri, der hovedgevinsten trekkes på søndagen.

- Vi har åresalg og loddtrekning, med flotte gevinster, forteller Flø.

De er ikke i tvil om hva som trekker folk til kirka.

- Jeg tror og håper folk kommer for den gode stemninga, og tar seg en kake og en kaffe mens barna pynter pepperkaker. Vi har merket at det har kommet flere og flere folk de siste årene, noe som er veldig hyggelig. Det er jo frivillige som sitter og lager til markedet, forteller Flø videre.


- Også må vi ikke glemme at det arrangeres loppemarked samtidig, der folk kan finne mange flotte ting, forteller Ødegaard. 

Julemarkedet holdes lørdag 19. november klokka 11.00-15.00 og søndag 20. november klokka 12.30-14.30.

Siste nytt i Nyheter

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

 
Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Gutt (15) kan ha <BR>dødd av syntetisk dop

Politiet melder at en gutt på 15 år døde den 8. mars i Oslo og det antas at det skyldes inntak av det ekstreme stoffet karfentanil. Stoffet brukes normalt på større dyr som elefanter og anslås å være 10.000 ganger sterkere enn morfin.