Førjulsstemning

Førjulsstemning

 

Førstkommende helg inviterer Rødtvet kirke til førjulsstemning med korsang, loddsalg og hjemmelagd julebakst.

 

- Dette er en tradisjon vi har hatt i ca. 10 år nå, og vi gleder oss like mye hver gang, forteller Inger Berit Ødegaard fra julemarkedskomitéen.

Hele helgen er det tettpakket program, med blant annet sangkoret VOX, pepperkakepynting og åresalg.

- Vi kan tilby et spennende program, forteller kollega Turid Svarstad Flø.

God stemning

Både Ødegaard og Flø kan love god stemning under julemarkedet.

- Rødtvet kormiljø kommer for å synge og danse, og Grorudskolenes strykeorkester kommer for å spille, forteller Ødegaard.

I tillegg til underholdningen, blir det et stort lotteri, der hovedgevinsten trekkes på søndagen.

- Vi har åresalg og loddtrekning, med flotte gevinster, forteller Flø.

De er ikke i tvil om hva som trekker folk til kirka.

- Jeg tror og håper folk kommer for den gode stemninga, og tar seg en kake og en kaffe mens barna pynter pepperkaker. Vi har merket at det har kommet flere og flere folk de siste årene, noe som er veldig hyggelig. Det er jo frivillige som sitter og lager til markedet, forteller Flø videre.

- Også må vi ikke glemme at det arrangeres loppemarked samtidig, der folk kan finne mange flotte ting, forteller Ødegaard. 

Julemarkedet holdes lørdag 19. november klokka 11.00-15.00 og søndag 20. november klokka 12.30-14.30.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.