ANNONSE

Foss kommer til Stovner

Foss kommer til Stovner

 

I dag, onsdag 21. mai, kan du møte Stortingsrepresentant og nestleder i Høyre, Per-Kristian Foss, i et åpent møte på Stovner velhus. Møtet begynner klokka 19.00 og er åpent for alle. Temaet for kvelden er: «Lavere skatter og bedre helsevesen, er det mulig?»

Tekst:

Publisert:

- Poenget med et slikt åpent møte er at vi vil presentere Høyres politikk for folk. Jeg tror det er mange som ikke vet hva vi står for og nå er det på tide, sier nestleder i Stovner Høyre, Eirik Endresen.

Det er åpent for publikum å stille sprøsmål både til Foss og til andre Høyre-politikere på møtet.

Vrangforestillinger

Endresen tror det er vrangforestillinger ute og går, om hva Høyre står for.

- Det er nok en del som tror at Høyre bare er et parti for de rike. Det er helt skakkkjørt. Vi er opptatt av at alle i et samfunn har det bra. Men vi ser ikke på rikdom som et problem. Det er fattigdommen som er problemet, sier Endresen som håper mange vil ta turen for å høre hva Foss har å si og hva Høyre står for.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE