Fra felten til fotoshoot

Fra felten til fotoshoot

 

Silje Arntsen (22) jobber til daglig i Forsvaret. Sammen med Inga Bakløkken (28) vant hun Linderud senters konkurranse Ukjent Modell og byttet ut uniformen med festantrekk.

 

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle vinne, selvom jeg har jobba hardt for det, forteller Arntsen smilende.

Hun meldte seg på Ukjent Modell, og vant med over 600 stemmer.

- Jeg må innrømme at jeg har hatt en hærskare av soldater som har stemt, og venner og familie da, forteller den blide 22-åringen.

Sammen med vinneren av voksenkategorien, Inga Bakløkken, fotograferes hun inne på senteret etter å ha blitt sminket og fått håret farget.

- Min egen sønn kjente meg ikke igjen på håret, forteller den tidligere blondinen.

Julemagasinet

Vinnerne får gå catwalk inne på senteret sammen med åtte andre profesjonelle modeller fra SB produksjoner. De får også en fotoshoot, der sluttproduktet skal brukes i julemagasinet som kommer ut i november.

- Alle som kommer på senteret kommer til å ta en titt i julemagasinet, og der skal begge to være avbildet, forteller markedskoordinator Ina Hopland Tegnander.

Avstemmingen foregikk på Facebook og sms, og det var veldig jevnt mellom første -og andreplassen i voksenkategorien.

- Silje vant med over 100 stemmer forskjell, mens Inga hadde et mer jevnt resultat. Vi har fått en del tilbakemeldinger på det å stemme på Facebook og sms, og de har vært positive, forteller hun.

Drømmer om flere oppdrag

Modelljobben har gitt både Silje og Inga mersmak, og de skal legges inn i stallen til SB produksjoner.

- Dette er absolutt ikke skummelt, og jeg vil gjerne fortsette med det. Dette er drømmen min, forteller Arntsen.

- Det er utrolig gøy, jeg syns det var litt skummelt i starten. Men jeg meldte meg selv på til konkurransen, så jeg visste hva jeg gikk til, selvom jeg ikke trodde jeg skulle komme så langt, forteller Bakløkken.

Fredrik Boeren Stam fra SB produksjoner roser vinnerne og er fornøyd med resultatet.

- Jeg synes de klarer seg bra foran kameraet, og er veldig tøffe. Silje tok jo bilder inne i et prøverom, og det er det ikke mange som ville ha gjort når de er så ferske, forteller han.

Høsttips

Både Arntsen og Bakløkken kommer med gode tips til kalde nordmenn når de skal handle høstmoter.

- Det er viktig med strikk og gode gensere, forteller begge to.

- Jeg synes en god parkas er en bra investering, legger Bakløkken til.

Arntsen, som går i uniform hver dag på jobb, er egentlig ganske jentete når hun har fri.

- Jeg liker å pynte meg, og har et stappfullt klesskap som de fleste andre jenter. Jeg skal snart ut i felt sammen med gutta i troppen, og da er det deilig å kunne være litt feminin i blant, forteller hun smilende.

Som en del av premien, får begge vinnerne et catwalk-kurs for å forberede seg til den store dagen.

- Catwalk-showet går av stabelen over hele tre plan inne på Linderud senter førstkommende lørdag, og er i forbindelse med tre dagers shoppingvarsel, forteller Hopland Tegnander.

 

Siste nytt i Nyheter

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

 
Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

Status fra Statens vegvesen

Status fra Statens vegvesen

 • statens vegvesen

Statens vegvesen sitter med flere av veiprosjektene i Groruddalen. I revidert Oslopakke 3 er ikke Fossum- eller Bredtvetdiagonalen nevnt. Men arbeidet fortsetter som før - og valg av trasé kan komme i 2017.

Overrasket med bydelspris

Alna bydelsutvalgsmøte:

Overrasket med bydelspris

 • Alna BU

Anne Grete Orlien trodde hun bare skulle snakke om sitt arbeid med pallekarmer i bydelsutvalgsmøte forrige uke. Den gang ei...

 
Positiv til tross for kutt

Henger områdeløft på Haugerud og Trosterud i en tynn tråd?

Positiv til tross for kutt

 • områdeløft

Monique Nyberget Hiller (Ap) leder styringsgruppen for områdeløft Haugerud og Trosterud. Hun er håpefull til satsing tross for kutt i Groruddals-satsingsmidler fra både stat og kommune.

Kriminalrapport om <BR>Bjerke-ungdom

Bjerke bydelsutvalg:

Kriminalrapport om
Bjerke-ungdom

 • Bjerke BU

Stasjonssjef John Roger Lund på Stovner politistasjon troppet opp med SaLTo-koordinator May-Britt Gunnaleite i bydelsutvalgsmøte for å informere bydelspolitikerne om Bjerke-ungdommen.

Dalens representant

Yrkes-NM i Bergen:

Dalens representant

 • NM

Endre Marx Westergren (18) skal sammen med sin makker representere Oslo kommune under Yrkes-NM. I tillegg er han Groruddalens utsending.

 
- Få saker <BR>og lite endring

Byrådet – etter ett år:

- Få saker
og lite endring

 • Byrådet – etter ett år:

Frp og Venstre mener byrådet har fått til for lite endringer med tanke på hvor lenge de har forberedt seg på å sitte med makta.

Bjerke mister millioner

Byrådet - etter ett år:

Bjerke mister millioner

med nytt kriteriesystem

 • Byrådet – etter ett år:

Bydelene får nytt kriteriesystem til fordeling av penger. Bjarne Kristoffersen (SV) kritiserer eget byråd og mener Bydel Bjerke vil tape så mye som 30 millioner kroner.

– Dårligere <BR>tilbud enn før

Et tilbakeskritt for t-banen:

– Dårligere
tilbud enn før

 • kollektivtrafikk

Etter åpningen av Lørenbanen har Åge Pettersen erfart å stå som sild i tønne på t-banen hver dag på vei til og fra jobb. I tillegg har t-banetilbudet i praksis blitt halvert.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!