Fra felten til fotoshoot

Fra felten til fotoshoot

 

Silje Arntsen (22) jobber til daglig i Forsvaret. Sammen med Inga Bakløkken (28) vant hun Linderud senters konkurranse Ukjent Modell og byttet ut uniformen med festantrekk.

Skrevet av:

 

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle vinne, selvom jeg har jobba hardt for det, forteller Arntsen smilende.

Hun meldte seg på Ukjent Modell, og vant med over 600 stemmer.

- Jeg må innrømme at jeg har hatt en hærskare av soldater som har stemt, og venner og familie da, forteller den blide 22-åringen.

Sammen med vinneren av voksenkategorien, Inga Bakløkken, fotograferes hun inne på senteret etter å ha blitt sminket og fått håret farget.

- Min egen sønn kjente meg ikke igjen på håret, forteller den tidligere blondinen.

Julemagasinet

Vinnerne får gå catwalk inne på senteret sammen med åtte andre profesjonelle modeller fra SB produksjoner. De får også en fotoshoot, der sluttproduktet skal brukes i julemagasinet som kommer ut i november.

- Alle som kommer på senteret kommer til å ta en titt i julemagasinet, og der skal begge to være avbildet, forteller markedskoordinator Ina Hopland Tegnander.

Avstemmingen foregikk på Facebook og sms, og det var veldig jevnt mellom første -og andreplassen i voksenkategorien.

- Silje vant med over 100 stemmer forskjell, mens Inga hadde et mer jevnt resultat. Vi har fått en del tilbakemeldinger på det å stemme på Facebook og sms, og de har vært positive, forteller hun.

Drømmer om flere oppdrag

Modelljobben har gitt både Silje og Inga mersmak, og de skal legges inn i stallen til SB produksjoner.

- Dette er absolutt ikke skummelt, og jeg vil gjerne fortsette med det. Dette er drømmen min, forteller Arntsen.

- Det er utrolig gøy, jeg syns det var litt skummelt i starten. Men jeg meldte meg selv på til konkurransen, så jeg visste hva jeg gikk til, selvom jeg ikke trodde jeg skulle komme så langt, forteller Bakløkken.

Fredrik Boeren Stam fra SB produksjoner roser vinnerne og er fornøyd med resultatet.

- Jeg synes de klarer seg bra foran kameraet, og er veldig tøffe. Silje tok jo bilder inne i et prøverom, og det er det ikke mange som ville ha gjort når de er så ferske, forteller han.

Høsttips

Både Arntsen og Bakløkken kommer med gode tips til kalde nordmenn når de skal handle høstmoter.

- Det er viktig med strikk og gode gensere, forteller begge to.

- Jeg synes en god parkas er en bra investering, legger Bakløkken til.

Arntsen, som går i uniform hver dag på jobb, er egentlig ganske jentete når hun har fri.

- Jeg liker å pynte meg, og har et stappfullt klesskap som de fleste andre jenter. Jeg skal snart ut i felt sammen med gutta i troppen, og da er det deilig å kunne være litt feminin i blant, forteller hun smilende.

Som en del av premien, får begge vinnerne et catwalk-kurs for å forberede seg til den store dagen.

- Catwalk-showet går av stabelen over hele tre plan inne på Linderud senter førstkommende lørdag, og er i forbindelse med tre dagers shoppingvarsel, forteller Hopland Tegnander.

 

Siste nytt i Nyheter

Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

 • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

– Skaper usikkerhet <BR>og svekker tilliten

Reagerer på barnehage-stopp

– Skaper usikkerhet
og svekker tilliten

 • Espira

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) mener saken om at byrådet stopper en Espira fra å bygge en privat barnehage på Økern skaper stor usikkerhet og svekker tillitsforholdet til kommunen.

Vil at bydelen setter<BR> inn kulestøtet

Vil at bydelen setter
inn kulestøtet

 • Bydel Alna

Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) og leder av oppvekst- og kulturkomiteen Ivar Morken (Ap) ber folk som ønsker å søke om frivillighetsmidler komme på informasjonsmøte i neste uke. De håper på stor oppslutning fra hele bydelen.

 
Ber Groruddalen<BR> mobilisere til kamp

Ber Groruddalen
mobilisere til kamp

 • Eierseksjonsloven

Jan Bøhler (Ap) skal lede arbeidet med eierseksjonsloven på Stortinget og ber folk samle seg for å kjempe mot bolighaiene. Han mener regjeringen skuffer med sine argumenter og går mot sine egne i bystyret.

Foreslår å senke <BR>farten på Stovner

Foreslår å senke
farten på Stovner

 • stovner

Forslag fra Bymiljøetaten om tiltak til nye fartssoner i Bydel Stovner er nå sendt ut på høring. Farten skal senkes og flere fartshumper foreslås etablert. I tillegg kan det komme fortau på bussholdeplasser på Høybråten.

– Deler prisen med<BR> alle på sykehjemmet

– Deler prisen med
alle på sykehjemmet

 • Hverdagshelten 2016

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager er kåret til «Groruddalens hverdagshelt 2016». Hun deler prisen med frivillige og ansatte på sykehjemmet.

 
En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

 • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Innførte dieselforbud for <BR>ikke å bryte loven

Bør forsere tiltak for å unngå forbud i fremtiden:

Innførte dieselforbud for
ikke å bryte loven

 • Dieselforbud

Overingeniør på luftkvalitet Susanne Lützenkirchen i Bymiljøetaten forteller at det er første gang Oslo har innført dieselforbud på grunn av dårlig luftkvalitet. Hun mener forsering av Euro VI-standard for lastebiler vil forhindre forbud i fremtiden.

SV-Valen til Furuset

SV-Valen til Furuset

 • Alna SV

I kveld kommer SVs nestleder Snorre Valen til Deichmanske bibliotek på Furuset for å snakke om fordelingspolitikk.

 
Hjelper elever «over kneika»

Hjelper elever «over kneika»

 • Skolepolitikk

Rommen skole fikk fem nye utviklingslærere dette skoleåret. Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) er glad for at elever som må tette noen hull kan få hjelpen de trenger.

Skaper brobyggere

Skaper brobyggere

FlexID er et nytt prosjekt i Bydel Grorud, der flerkulturell ungdom hjelpes til å finne sin identitet i møte med skole, familie og jobb, og tilslutt står igjen som «brobyggere» mellom kulturene.

Utvider med sushi og bakeri

Grorud tar sats i 2017

Utvider med sushi og bakeri

 • Grorud senter

Grorud senter skal pusses opp innvendig fram til påske. Da skal de friste med sushi, bakeri og kjøkkenbutikk. Ellers i Groruddalen har sentrene stort sett opplevd økning i omsetning i 2016.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!