Fra felten til fotoshoot

Fra felten til fotoshoot

 

Silje Arntsen (22) jobber til daglig i Forsvaret. Sammen med Inga Bakløkken (28) vant hun Linderud senters konkurranse Ukjent Modell og byttet ut uniformen med festantrekk.

 

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle vinne, selvom jeg har jobba hardt for det, forteller Arntsen smilende.

Hun meldte seg på Ukjent Modell, og vant med over 600 stemmer.

- Jeg må innrømme at jeg har hatt en hærskare av soldater som har stemt, og venner og familie da, forteller den blide 22-åringen.

Sammen med vinneren av voksenkategorien, Inga Bakløkken, fotograferes hun inne på senteret etter å ha blitt sminket og fått håret farget.

- Min egen sønn kjente meg ikke igjen på håret, forteller den tidligere blondinen.

Julemagasinet

Vinnerne får gå catwalk inne på senteret sammen med åtte andre profesjonelle modeller fra SB produksjoner. De får også en fotoshoot, der sluttproduktet skal brukes i julemagasinet som kommer ut i november.


- Alle som kommer på senteret kommer til å ta en titt i julemagasinet, og der skal begge to være avbildet, forteller markedskoordinator Ina Hopland Tegnander.

Avstemmingen foregikk på Facebook og sms, og det var veldig jevnt mellom første -og andreplassen i voksenkategorien.

- Silje vant med over 100 stemmer forskjell, mens Inga hadde et mer jevnt resultat. Vi har fått en del tilbakemeldinger på det å stemme på Facebook og sms, og de har vært positive, forteller hun.

Drømmer om flere oppdrag

Modelljobben har gitt både Silje og Inga mersmak, og de skal legges inn i stallen til SB produksjoner.


- Dette er absolutt ikke skummelt, og jeg vil gjerne fortsette med det. Dette er drømmen min, forteller Arntsen.

- Det er utrolig gøy, jeg syns det var litt skummelt i starten. Men jeg meldte meg selv på til konkurransen, så jeg visste hva jeg gikk til, selvom jeg ikke trodde jeg skulle komme så langt, forteller Bakløkken.

Fredrik Boeren Stam fra SB produksjoner roser vinnerne og er fornøyd med resultatet.

- Jeg synes de klarer seg bra foran kameraet, og er veldig tøffe. Silje tok jo bilder inne i et prøverom, og det er det ikke mange som ville ha gjort når de er så ferske, forteller han.

Høsttips

Både Arntsen og Bakløkken kommer med gode tips til kalde nordmenn når de skal handle høstmoter.


- Det er viktig med strikk og gode gensere, forteller begge to.

- Jeg synes en god parkas er en bra investering, legger Bakløkken til.

Arntsen, som går i uniform hver dag på jobb, er egentlig ganske jentete når hun har fri.

- Jeg liker å pynte meg, og har et stappfullt klesskap som de fleste andre jenter. Jeg skal snart ut i felt sammen med gutta i troppen, og da er det deilig å kunne være litt feminin i blant, forteller hun smilende.

Som en del av premien, får begge vinnerne et catwalk-kurs for å forberede seg til den store dagen.

- Catwalk-showet går av stabelen over hele tre plan inne på Linderud senter førstkommende lørdag, og er i forbindelse med tre dagers shoppingvarsel, forteller Hopland Tegnander.

 

Siste nytt i Nyheter

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

 
Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

– Fakta har makta

Ung medvirkning i Bydel Grorud:

– Fakta har makta

 • UngMed

Årets UngMed ble arrangert for fjerde gang med paneldebatt, byrådsleder, varaordfører og ordfører. 1200 engasjerte ungdommer har deltatt i prosessen - som belyser den siste tids debatt om østkantungdom. Byrådslederen roser ungdommens politiske engasjement.

 
Skuffet over trikke-nei

Går ikke på skinner for trikk til Tonsenhagen:

Skuffet over trikke-nei

 • Trikk til tonsenhagen

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Skole + kultur + idrett = sant

Skolebehovsplanen 2018-2027:

Skole + kultur + idrett = sant

 • Skolebehovsplan

Den store nyheten for den nye skolebehovsplanen er ny skole på Voldsløkka med idrett og kultur i mente. Men det skal ikke stå stille i Groruddalen - og planen er å gjøre skolene enda mer til lokale knutepunkt.

Nå skal alle mødre<BR> få hjemmebesøk

Jordmor til folket i Bydel Alna:

Nå skal alle mødre
få hjemmebesøk

 • Bydel Alna

Bydelsutvalget i Alna bydel vedtok å styrke jordmortjenesten i bydelen. I lang tid har ikke Alna hatt et godt nok tilbud i tråd med kommunens retningslinjer.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!