Fra felten til fotoshoot

Fra felten til fotoshoot

 

Silje Arntsen (22) jobber til daglig i Forsvaret. Sammen med Inga Bakløkken (28) vant hun Linderud senters konkurranse Ukjent Modell og byttet ut uniformen med festantrekk.

 

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle vinne, selvom jeg har jobba hardt for det, forteller Arntsen smilende.

Hun meldte seg på Ukjent Modell, og vant med over 600 stemmer.

- Jeg må innrømme at jeg har hatt en hærskare av soldater som har stemt, og venner og familie da, forteller den blide 22-åringen.

Sammen med vinneren av voksenkategorien, Inga Bakløkken, fotograferes hun inne på senteret etter å ha blitt sminket og fått håret farget.

- Min egen sønn kjente meg ikke igjen på håret, forteller den tidligere blondinen.

Julemagasinet

Vinnerne får gå catwalk inne på senteret sammen med åtte andre profesjonelle modeller fra SB produksjoner. De får også en fotoshoot, der sluttproduktet skal brukes i julemagasinet som kommer ut i november.

- Alle som kommer på senteret kommer til å ta en titt i julemagasinet, og der skal begge to være avbildet, forteller markedskoordinator Ina Hopland Tegnander.

Avstemmingen foregikk på Facebook og sms, og det var veldig jevnt mellom første -og andreplassen i voksenkategorien.

- Silje vant med over 100 stemmer forskjell, mens Inga hadde et mer jevnt resultat. Vi har fått en del tilbakemeldinger på det å stemme på Facebook og sms, og de har vært positive, forteller hun.

Drømmer om flere oppdrag

Modelljobben har gitt både Silje og Inga mersmak, og de skal legges inn i stallen til SB produksjoner.

- Dette er absolutt ikke skummelt, og jeg vil gjerne fortsette med det. Dette er drømmen min, forteller Arntsen.

- Det er utrolig gøy, jeg syns det var litt skummelt i starten. Men jeg meldte meg selv på til konkurransen, så jeg visste hva jeg gikk til, selvom jeg ikke trodde jeg skulle komme så langt, forteller Bakløkken.

Fredrik Boeren Stam fra SB produksjoner roser vinnerne og er fornøyd med resultatet.

- Jeg synes de klarer seg bra foran kameraet, og er veldig tøffe. Silje tok jo bilder inne i et prøverom, og det er det ikke mange som ville ha gjort når de er så ferske, forteller han.

Høsttips

Både Arntsen og Bakløkken kommer med gode tips til kalde nordmenn når de skal handle høstmoter.

- Det er viktig med strikk og gode gensere, forteller begge to.

- Jeg synes en god parkas er en bra investering, legger Bakløkken til.

Arntsen, som går i uniform hver dag på jobb, er egentlig ganske jentete når hun har fri.

- Jeg liker å pynte meg, og har et stappfullt klesskap som de fleste andre jenter. Jeg skal snart ut i felt sammen med gutta i troppen, og da er det deilig å kunne være litt feminin i blant, forteller hun smilende.

Som en del av premien, får begge vinnerne et catwalk-kurs for å forberede seg til den store dagen.

- Catwalk-showet går av stabelen over hele tre plan inne på Linderud senter førstkommende lørdag, og er i forbindelse med tre dagers shoppingvarsel, forteller Hopland Tegnander.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.