Fra felten til fotoshoot

Fra felten til fotoshoot

 

Silje Arntsen (22) jobber til daglig i Forsvaret. Sammen med Inga Bakløkken (28) vant hun Linderud senters konkurranse Ukjent Modell og byttet ut uniformen med festantrekk.

Skrevet av:

 

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle vinne, selvom jeg har jobba hardt for det, forteller Arntsen smilende.

Hun meldte seg på Ukjent Modell, og vant med over 600 stemmer.

- Jeg må innrømme at jeg har hatt en hærskare av soldater som har stemt, og venner og familie da, forteller den blide 22-åringen.

Sammen med vinneren av voksenkategorien, Inga Bakløkken, fotograferes hun inne på senteret etter å ha blitt sminket og fått håret farget.

- Min egen sønn kjente meg ikke igjen på håret, forteller den tidligere blondinen.

Julemagasinet

Vinnerne får gå catwalk inne på senteret sammen med åtte andre profesjonelle modeller fra SB produksjoner. De får også en fotoshoot, der sluttproduktet skal brukes i julemagasinet som kommer ut i november.

- Alle som kommer på senteret kommer til å ta en titt i julemagasinet, og der skal begge to være avbildet, forteller markedskoordinator Ina Hopland Tegnander.

Avstemmingen foregikk på Facebook og sms, og det var veldig jevnt mellom første -og andreplassen i voksenkategorien.

- Silje vant med over 100 stemmer forskjell, mens Inga hadde et mer jevnt resultat. Vi har fått en del tilbakemeldinger på det å stemme på Facebook og sms, og de har vært positive, forteller hun.

Drømmer om flere oppdrag

Modelljobben har gitt både Silje og Inga mersmak, og de skal legges inn i stallen til SB produksjoner.

- Dette er absolutt ikke skummelt, og jeg vil gjerne fortsette med det. Dette er drømmen min, forteller Arntsen.

- Det er utrolig gøy, jeg syns det var litt skummelt i starten. Men jeg meldte meg selv på til konkurransen, så jeg visste hva jeg gikk til, selvom jeg ikke trodde jeg skulle komme så langt, forteller Bakløkken.

Fredrik Boeren Stam fra SB produksjoner roser vinnerne og er fornøyd med resultatet.

- Jeg synes de klarer seg bra foran kameraet, og er veldig tøffe. Silje tok jo bilder inne i et prøverom, og det er det ikke mange som ville ha gjort når de er så ferske, forteller han.

Høsttips

Både Arntsen og Bakløkken kommer med gode tips til kalde nordmenn når de skal handle høstmoter.

- Det er viktig med strikk og gode gensere, forteller begge to.

- Jeg synes en god parkas er en bra investering, legger Bakløkken til.

Arntsen, som går i uniform hver dag på jobb, er egentlig ganske jentete når hun har fri.

- Jeg liker å pynte meg, og har et stappfullt klesskap som de fleste andre jenter. Jeg skal snart ut i felt sammen med gutta i troppen, og da er det deilig å kunne være litt feminin i blant, forteller hun smilende.

Som en del av premien, får begge vinnerne et catwalk-kurs for å forberede seg til den store dagen.

- Catwalk-showet går av stabelen over hele tre plan inne på Linderud senter førstkommende lørdag, og er i forbindelse med tre dagers shoppingvarsel, forteller Hopland Tegnander.

 

Siste nytt i Nyheter

– Skapte en smitteeffekt

– Skapte en smitteeffekt

 • Groruddals-satsingen

Umar Munir er styreleder for Nordre Gran borettslag på Furuset. Han ble invitert til paneldebatt med fagfolk og politikere for å snakke om bydelen som samfunnsutvikler. Et av de største forandringene med Groruddals-satsingen er at bydelene ble snudd på hodet.

Løfter skolen sammen

Løfter skolen sammen

 • Stovner vgs

De siste årene har Stovner videregående skole hatt synkende søkertall. I fjor valgte 15 av 120 elever VG1 studiespesialisering på Stovner vgs. som førstevalg. Da bestemte skolen seg for å snu utviklingen.

Groruddalens rolle<BR> i byutviklingen

Stor konferanse om Groruddals-satsing og boligbygging:

Groruddalens rolle
i byutviklingen

 • Boligbygging

På torsdag og fredag samles politikere og fagfolk til to konferanser om utviklingen i Groruddalen med vekt på Groruddals-satsingen og boligbygging. Målet er å markere dalens innflytelse fra 2007 og inn i fremtiden.

 
Glemmer ikke <BR>Alna ridesenter

Budsjettforhandling 2017:

Glemmer ikke
Alna ridesenter

 • Alna ridesenter

Frp velger å sette av én million kroner i sitt alternative budsjett til å nedbetale deler av Alna ridesenters lån og håper på bred politisk støtte. Budsjettet skal vedtas i dag.

Folkehelsebydelen

Folkehelsebydelen

 • politikk

Ved månedsskiftet la bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide frem budsjettforslaget for Bydel Grorud i 2017. Solid økonomisk styring de siste årene medfører ingen store overraskelser i budsjettet, der videreføring av satsingen på folkehelse er den store fellesnevneren.

Trenger din stemme

Skal sette ut ti benker:

Trenger din stemme

 • områdeløft

Programleder Ingvild Risnes for områdeløft Trosterud-Haugerud vil ha forslag til hvor ti benker i området kan plasseres. Områdeløftet har fått 400.000 kroner til strakstiltak.

 
Vil prøveselge på Furuset

Vil prøveselge på Furuset

 • Furuset

Boligvekstutvalget lanserte sin sluttrapport «Økt boligvekst i Oslo» med 59 ulike tiltak som skal øke takten i boligbyggingen. Et av dem er prøvesalg av tomter på Furuset.

Skapte bånd til Paris

Skapte bånd til Paris

 • Grorudungdom

Siden 2009 har ungdom i Bydel Grorud jobbet med dialogarbeid. Nå har de innledet et samarbeid med Nansens fredssenter og den norske ambassaden i Paris.

- Vi kan ikke <BR>miste Bydelsrusken

- Vi kan ikke
miste Bydelsrusken

 • Bydelsrusken

Næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) vil styrke tilbud som Bydelsrusken fremover. Sammen med finansbyråd Robert Steen (Ap) og Rusken-general Jan Hauger tok han turen til Alna for å få inspirasjon.

 
Undervarme skal <BR>minske forskjeller

Ny kunstgressbane på Kalbakken:

Undervarme skal
minske forskjeller

 • Kunstgress

Byrådet og Obos vil utjevne en skjev fordeling av kunstgressbaner med undervarme i Oslo. Derfor foreslås det å bygge ny bane på Kalbakken - som klubbene kan dele på.

- Prosessen har stoppet opp

- Prosessen har stoppet opp

Statens vegvesen regulerer ny gang- og sykkelbro mellom Ulven-Teisen. Nå stikker ulike offentlige etater kjepper i hjulene for hverandre, noe FAU-leder Attia Mirza Mehmood og Tore Syvert Haga (SV) reagerer på.

Kan toppe stortingslista

SV-topp flytter til Veitvet:

Kan toppe stortingslista

 • SV

I morgen blir det kampvotering om plass på SVs stortingsliste 2017 - og flere groruddøler har en sjanse. Toppkandidat Kari Elisabeth Kaski har nettopp kjøpt hus på Veitvet.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!