ANNONSE
Belønnet de som brukte beina

Publisert:

Gang- og sykkelveien ved Årvoll skole er en av Statens vegvesens eksempler på trygge veier for gående. Derfor ville de vise fram dette med en gå-aksjon.

 
VIF blir i Furuset Forum

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2017 kl 15:58

Grunnet uforutsette problemer på anleggsplassen kommer byggingen av nye Jordal Amfi til å ta ett år lenger enn planlagt. Dermed vil Vålerenga Hockey bli værende i Furuset Forum en hel sesong til.

 
Styrker bussen for å møte bomprisene

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 11:05

Ruter tilpasser nå busstilbudet i Groruddalen på grunn av de nye bompengejusteringene. Nå som prisene går opp, forventer Ruter en vekst av reisende på strekningene med bompenger. Totalt bruker de 165 millioner på ruteendringene.

 
Ny giv i Bydel Grorud

Publisert:

Bydel Grorud styrker staben med fire nye ansatte.

 
– Elevene må føle trygghet... Nå!

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2017 kl 10:41

Eirik Lae Solberg, Saida Begum og Yassine Arakia fra Høyre ønsker å sette sammen en egen verktøykasse til skolene. De mener det er opp til den enkelte skole hvilke tiltak det er behov for.

 
– Kjempeløft for hele bydelen

Publisert:

Transformasjonen av Vollebekk er allerede godt i gang, og det tidligere industriområdet erstattes med boliger og møteplasser.

 
Piece of Cake på Vollebekk

Publisert:

Nordstrand Conditori har åpnet bakeriet Piece of Cake i visningslokalet til OBOS på Vollebekk.

 
Presser på for togby i dalbunnen

Publisert:

Eirik Lae Solberg (H) er utålmodig og mener det er på tide å komme i gang med byutviklingen av Breivoll stasjonsby - med både kommunen, regjeringen og grunneiere på sin side.

 
 
- Gunstig å komme seg inn nå

Publisert: - Oppdatert: 04.10.2017 kl 09:34

Etter et 2016 med prisgallopp og budrunder som gikk over alle støvleskaft, opplever man nå et litt roligere boligmarked. Rådet fra bransjen er likevel klart: Ikke forvent at nedgangen fortsetter i det uendelige.

 
Fortsetter oppussingen

Publisert: - Oppdatert: 02.10.2017 kl 13:49

Nordre Gran borettslag vant tidligere i år OBOS-prisen for sin totalrenovering, men hviler slettes ikke på laurbærene av den grunn. Tirsdag var det nemlig høytidelig åpning av den flunkende nye basketbanen.

 
For lite til buss og bane

Publisert:

Opposisjonspartiene synes det settes av for lite til kollektivsatsing i byrådets budsjettforslag for 2018. De mener at en så romslig pengesekk burde blitt håndtert bedre.

 
– I ferd med å få kontroll

Publisert:

Rektor Terje Wold på Stovner videregående skole understreker at det er en alvorlig situasjon, men han kan berolige med at de allerede har klart å få kontroll på det.

 
Gir mer til Bydelsmødrene

Publisert:

Bydelsmødrene får over to millioner i byrådets budsjettforslag for 2018. Sosialbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) håper tilbudet kan vokse seg mye større fremover.

 
Utvider gratis aktivitetsskole i Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2017 kl 16:08

Byrådet vil utvide gratis aktivitetsskole (AKS) på 30 skoler i Groruddalen i sitt budsjettforslag. Totalt sett er hele Oslobudsjettet for 2018 på 71 milliarder kroner.

 
Med tung skyts

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2017 kl 16:09

På onsdag åpnet finansbyråd Robert Steen (Ap) byrådets pengesekk for neste år. Han ønsker å investere 14,5 milliarder kroner og øke driftsbudsjettet over fire prosent. Byråden mener Oslo har en sunn økonomi, og at man nå for alvor kan begynne å se at de innfrir valgløftene sine.

 
Nye leiligheter på Ammerud

Publisert:

I hjertet av Ammerud skal det bygges 56 nye moderne og lyse leiligheter med balkong og felles takterrasse.

 
– Blir et løft for området

Publisert: - Oppdatert: 27.09.2017 kl 12:15

Det er Fredensborg som står bak prosjektet på Ammerud Stasjon. De har holdt til på Ammerud lenge, og nå er ønsket å gi noe tilbake til lokalmiljøet.

 
Nå selges eneboligene

Publisert:

Med godt besøkte visninger og stor interesse for de nye husene i Grorudveien 12, er det bare snakk om tid før solgt-skiltet blir hengt opp.

 
- Det skjer mye spennende i Alna bydel

Publisert:

Byråd Rina Mariann Hansen (Ap) fikk en smakebit av hva Alna bydel kan by på da hun kom på befaring. Blant annet fikk hun høre mer om arbeidet til Haugerud IF - og hvordan de ønsker å knytte sammen aktivitetene i nærområdet.

 
- Det viktigste er å bli sett

Publisert:

Da Terje Wilhelmsen og Jan Røe gikk inn døren til værestedet Regnbuen 405 på Kalbakken, betød det en helt ny hverdag for mannfolka som har slitt med rusutfordringer store deler av sitt liv. Byråd Inga Marte Thorkildsen er imponert.

 
Vil innføre to barnehageopptak

Publisert:

Byrådet i Oslo foreslår å legge inn et ekstra barnehageopptak med søknadsfrist 15. august. De vil også gi flyktninger forttrinnsrett.

 
Den mest miljøbevisste barnehagen i Oslo

Publisert:

Lia barnehage på Ellingsrud tar sikte på å bli den mest miljøvennlige barnehagen i hele byen. Der det før var asbest, er det nå solceller og svært lite klimautslipp. Byråd Geir Lippestad (Ap) er mildt sagt imponert.

 
Gullsmed ranet på Ammerud

Har du tips til saken?  Send tips!22918820

Publisert: - Oppdatert: 21.09.2017 kl 14:56

Politiet rykket torsdag formiddag ut til Ammerudveien 21 hvor en gullsmed har blitt ranet.

 
Vil bytte brakker mot flerbrukshall

Publisert:

Attia Mirza er foreldreutvalgs-leder (FAU) ved Bryn skole. Nå kjemper hun for en ny flerbrukshall på skolen, istedet for midlertidige brakker/paviljonger som er foreslått i Skolebehovsplanen 2018-2027.

 
NAV Bjerke er åpnet

Publisert:

De nye lokalene til NAV Bjerke er endelig åpnet i Ulvenveien. Allerede har sykefraværet gått ned fra da de ansatte måtte jobbe i høyblokka på Økern.

 
ANNONSE