ANNONSE

Fraflyttet villa brant i natt

Fraflyttet villa brant i natt

 

Et fraflyttet hus i Bergensveien på Grorud ble i natt totalskadd i brann.

Tekst:

Publisert:

- Det begynte å brenne klokka to i natt, forteller Kjetil Bratlie fra Grorud brannstasjon.

Da Akers Avis Groruddalen kjørte forbi huset i torsdag morgen var brannen slokket og brannvesenet i gang med opprydningen. Bergensveien var fortsatt stengt forbi huset, og omkjøring var skiltet via Hagelundveien.

Avisen har tidligere omtalt huset i Bergensveien, som har vært fraflyttet siden 2006. I 2009 fortalte naboer at huset jevnlig ble okkupert av tilreisende, og at det hadde vært tilløp til brann der. Naboer fryktet allerede den gang at det skulle begynne å brenne igjen.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE