Fraflyttet villa brant i natt

Fraflyttet villa brant i natt

 

Et fraflyttet hus i Bergensveien på Grorud ble i natt totalskadd i brann.

Tekst:

Publisert:

- Det begynte å brenne klokka to i natt, forteller Kjetil Bratlie fra Grorud brannstasjon.

Da Akers Avis Groruddalen kjørte forbi huset i torsdag morgen var brannen slokket og brannvesenet i gang med opprydningen. Bergensveien var fortsatt stengt forbi huset, og omkjøring var skiltet via Hagelundveien.

Avisen har tidligere omtalt huset i Bergensveien, som har vært fraflyttet siden 2006. I 2009 fortalte naboer at huset jevnlig ble okkupert av tilreisende, og at det hadde vært tilløp til brann der. Naboer fryktet allerede den gang at det skulle begynne å brenne igjen.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.