Frontkollisjon på Grorud

Frontkollisjon på Grorud

 

To biler har frontkollidert ved Grorud jernbanestasjon.

Tekst:

Publisert:

Det melder Oslo politidistrikt på sin Twitter-konto.

Operasjonsleder Britt Børve forteller at en person er kjørt til Ullevål sykehus med hjertestans. Han fikk hjerte- og lungeredning på stedet, opplyser øyenvitner.

- To personbiler har frontkollidert. En av førerne er kjørt til Ullevål med hjertestans, men ambulansen fikk liv i ham igjen, sier Børve. 

I tillegg er to barn fraktet til legevakten. De skal ikke være alvorlig skadet.

Politiet fikk melding om ulykken ved 15-tiden i ettermiddag.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.