ANNONSE

Frontkollisjon på Grorud

Frontkollisjon på Grorud

 

To biler har frontkollidert ved Grorud jernbanestasjon.

Tekst:

Publisert:

Det melder Oslo politidistrikt på sin Twitter-konto.

Operasjonsleder Britt Børve forteller at en person er kjørt til Ullevål sykehus med hjertestans. Han fikk hjerte- og lungeredning på stedet, opplyser øyenvitner.

- To personbiler har frontkollidert. En av førerne er kjørt til Ullevål med hjertestans, men ambulansen fikk liv i ham igjen, sier Børve. 

I tillegg er to barn fraktet til legevakten. De skal ikke være alvorlig skadet.

Politiet fikk melding om ulykken ved 15-tiden i ettermiddag.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE