Full fart i slalåmbakken

Det er mer enn kaldt nok, men foreløpig er det sparsommelig med snø i ski-løypene. Kun de mest ihuga langrenns-entusiastene er å finne i Marka, de s...

Tekst:

Publisert:

Det er mer enn kaldt nok, men foreløpig er det sparsommelig med snø i ski-løypene. Kun de mest ihuga langrenns-entusiastene er å finne i Marka, de som kun trenger tre centimeter før de tar på seg skidressen...

Snømangel gjør seg også gjeldende i Groruddalens slalåmbakker, men i motsetning til i Marka kan man her produsere snø med snøkanoner - dersom det er kaldt nok. Og det er det jo, absolutt.

Derfor kan Oslo Skisenter i helgen invitere til slalåm- og snowboardkjøring i halve anlegget - i Trollvannskleiva. Snart vil man følge etter med Grefsenkleiva, som er den delen av skisentret som er synlig fra Groruddalen.

Akers Avis Groruddalen sier bare «god tur», og vil samtidig minne om at det fort-satt er gode boller både på Lilloseter, Linderudkollen og Mariholtet - og du trenger ikke ski for å komme deg dit. Du kan bruke beina. Godt av det, har du også...

PS! Bildet som ledsager denne artikkelen er tatt i fjor og viser Line Jørgensen i raske tak i Oslo skisenter.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.