Full fart inn i 2010

Full fart inn i 2010

 

Søskenparet Arben (8) og Albina (5) må ut i akebakken selv om det er kaldt og mange minusgrader ute.

Tekst:

Publisert:

 - Dette er så gøy, sier Albina.

Søskenparet har brukt flere dager i akebakken bak blokka si på Ammerud i løpet av romjula. Farten er stor nedover, men de er ganske kjappe med å løpe opp på toppen igjen også.

- Vi liker snø, sier Arben.

De to konkurrer litt om hvem som er raskest ned bakken. Noen ganger kommer Albina først, mens andre ganger er det Arben.

- Akebrettene fungerer bra, smiler de.

Det er imidlertid ikke bare i akebakken de to ungene koser seg. Det er like morsomt å base i snøen. De har både laget snøengler og kastet snø rundt seg. Men plutselig er moroa over. Pappaen deres er redd for at de blir kalde og roper at de må komme inn. 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.