ANNONSE

Full fart inn i 2010

Full fart inn i 2010

 

Søskenparet Arben (8) og Albina (5) må ut i akebakken selv om det er kaldt og mange minusgrader ute.

Tekst:

Publisert:

 - Dette er så gøy, sier Albina.

Søskenparet har brukt flere dager i akebakken bak blokka si på Ammerud i løpet av romjula. Farten er stor nedover, men de er ganske kjappe med å løpe opp på toppen igjen også.

- Vi liker snø, sier Arben.

De to konkurrer litt om hvem som er raskest ned bakken. Noen ganger kommer Albina først, mens andre ganger er det Arben.

- Akebrettene fungerer bra, smiler de.

Det er imidlertid ikke bare i akebakken de to ungene koser seg. Det er like morsomt å base i snøen. De har både laget snøengler og kastet snø rundt seg. Men plutselig er moroa over. Pappaen deres er redd for at de blir kalde og roper at de må komme inn. 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE