Full fart med utepils

Full fart med utepils

 

Eier av Anexet på Grorud, Freddy Andexlinger, har vurdert å selge, men nå har han bestemt seg for å gi full gass og utepils til folket på Grorud.

Tekst:

Publisert:

Denne uka dukket en annonse på Finn.no opp. Der kom det fram at Anexet var lagt ut for salg. Prisantydningen var på 1 600 000, men i dag er markedet for næringseiendomer så dårlig at han velger å ikke selge.

-  Jeg får ikke den prisen jeg ønsker, og da kan det være det samme, sier han.

For to uker siden mistet puben skjenkebevillningen, men i dag, fredag, er de klare igjen.

-  Vi mistet den på grunn av overskjening, og det har vi vært ærlige på. Nå er sola her, og da tror jeg folk er øltørste, smiler han.

Hva som skjer i forhold til salget er ennå litt tidlig å si, men det kan bli en deling av Anexet.

-  Det er mulig at noen andre tar over restaurant-delen, mens jeg driver puben videre. Foreløpig er det vanskelig å spå, men jeg tror ikke Anexet blir solgt i denne omgang, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.