ANNONSE

Full utrykning til Romsås

Full utrykning til Romsås

 

Etter melding om røyklukt i en oppgang i Sverre Iversens vei.

Tekst:

Publisert:

Meldingen om røyklukten kom like etter klokka 14.00 i ettermiddag, fredag. Da Akers Avis Groruddalen kom til stedet var politi og brannvesen i gang med å undersøke oppgangen, for å finne ut hvilken leilighet røyklukten kom fra.

I følge flere av beboerne var det sterk røyklukt i hele oppgangen, som ble evakuert.

- Vi har fått alle vi fikk tak i, ut av bygget, forteller en beboer.

Politi og brannvesen var heller ikke sikre på hvilken etasje røyklukten kom fra, men et vitne mente det kunne komme fra fjerde eller femte.

Til tross for sterk røyklukt inne i oppgangen, var det enda ikke oppdaget noen brann i bygget.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE