Gasslekkasje på Haugenstua

Brannvesenet undersøkte i morges en lekkasje av brannfarlig gass i Jernkroken på Haugenstua.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet fikk melding om lekkasjen klokka halv ti i morges. Etter at ansatte ved bedriften merket gasslukt.

- Det lekker flytende gass fra en tank som er plassert i et telt på industriområdet i Jernkroken. Mest sannsynlig kommer det fra en reduksjonsventil i tanken, sier vaktkommandør Jan Vestlie ved Oslo brannvesen til Nettavisen.

Ifølge Nettavisen skal gassen være av typen Nerkaptaner. Det er en bensinliknende og brannfarlig gass. Lekkasjen skal imidlertid ikke utgjøre noen fare for nærliggende bygg eller personer i nærheten.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.