ANNONSE

Gasslekkasje på Haugenstua

Brannvesenet undersøkte i morges en lekkasje av brannfarlig gass i Jernkroken på Haugenstua.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet fikk melding om lekkasjen klokka halv ti i morges. Etter at ansatte ved bedriften merket gasslukt.

- Det lekker flytende gass fra en tank som er plassert i et telt på industriområdet i Jernkroken. Mest sannsynlig kommer det fra en reduksjonsventil i tanken, sier vaktkommandør Jan Vestlie ved Oslo brannvesen til Nettavisen.

Ifølge Nettavisen skal gassen være av typen Nerkaptaner. Det er en bensinliknende og brannfarlig gass. Lekkasjen skal imidlertid ikke utgjøre noen fare for nærliggende bygg eller personer i nærheten.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE