ANNONSE

Gikk berserk mot politiet

Gikk berserk mot politiet

 

Politiet så seg nødt til å bruke pepperspray mot en svært aggressiv mann i Sinsenveien.

Tekst:

Publisert:

 Politiet ble tilkalt etter at naboer meldte om husbråk i en leiligheten i Sinsenveien i helgen. 

En mann og en kvinne hadde kommet på besøk til et annet par. Damene begynte å krangle, og etter hvert fulgte mennene etter. 

-  Det som skjedde var at den ene mannen tok et balltre og slo den andre gjentatte ganger. Han ble alvorlig skadet, sier jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen. 

Den siktede mannen er norsk statsborger, men opprinnelig fra Øst-Europa. Han er i slutten av 20-årene.

 Da politiet kom til for å pågripe mannen, gikk han helt amok.

 Den siktede beskrives av politiet som stor og muskuløs, og dermed fikk betjentene en tøff jobb med å legge ham i jern. 

Mannen i slutten av 20-årene truet politiet på livet, og betjentene ble nødt til å bruke pepperspray for å få kontroll han. 

Men selv om mannen var iført håndjern sluttet ikke dramaet der. 

-   Han brukte hodet sitt og skallet til politibilen to ganger slik at det ble to svære bulker. I tillegg truet han betjentene med at han skulle ta dem etter at han slapp ut, forteller Henriksen, som forteller at mannen er en tidligere kjenning av politiet.

Den opprinnelige slåsskampen i leiligheten ble startet fordi det gikk beskyldninger om et trekantdrama mellom de to parene.

 Den aggressive mannen er siktet for legemsbeskadigelse og vold mot offentlig tjenestemann. 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE