Gikk berserk mot politiet

Gikk berserk mot politiet

 

Politiet så seg nødt til å bruke pepperspray mot en svært aggressiv mann i Sinsenveien.

Tekst:

Publisert:

 Politiet ble tilkalt etter at naboer meldte om husbråk i en leiligheten i Sinsenveien i helgen. 

En mann og en kvinne hadde kommet på besøk til et annet par. Damene begynte å krangle, og etter hvert fulgte mennene etter. 

-  Det som skjedde var at den ene mannen tok et balltre og slo den andre gjentatte ganger. Han ble alvorlig skadet, sier jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen. 

Den siktede mannen er norsk statsborger, men opprinnelig fra Øst-Europa. Han er i slutten av 20-årene.

 Da politiet kom til for å pågripe mannen, gikk han helt amok.

 Den siktede beskrives av politiet som stor og muskuløs, og dermed fikk betjentene en tøff jobb med å legge ham i jern. 

Mannen i slutten av 20-årene truet politiet på livet, og betjentene ble nødt til å bruke pepperspray for å få kontroll han. 

Men selv om mannen var iført håndjern sluttet ikke dramaet der. 

-   Han brukte hodet sitt og skallet til politibilen to ganger slik at det ble to svære bulker. I tillegg truet han betjentene med at han skulle ta dem etter at han slapp ut, forteller Henriksen, som forteller at mannen er en tidligere kjenning av politiet.

Den opprinnelige slåsskampen i leiligheten ble startet fordi det gikk beskyldninger om et trekantdrama mellom de to parene.

 Den aggressive mannen er siktet for legemsbeskadigelse og vold mot offentlig tjenestemann. 

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.