Gikk til angrep på politimann

Gikk til angrep på politimann

 

En mann i 20-åra gikk i helga til angrep på en politimann.

Tekst:

Publisert:

- Vi har brakt inn en person for vold mot offentlig tjenestemann, opplyser Stovner-politiet.

Mannen, av etnisk norsk opprinnelse, ble pågrepet i nærheten av Sinsensveien i helga. Mannen i 20-åra var ikke enig i pågripelsen, og da tjenestemannen skulle føre ham til cella, gikk han til angrep.

- Mannen, som var i ført håndjern, sparket og spyttet på politimannen, opplyser politiet, som legger til at mannen var beruset.

Den pågrepne har blitt avhørt og dimittert.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.