Gjerningsmannen tatt under flukten

Gjerningsmannen tatt under flukten

 

Mannen som knivstakk to personer ved Fossum kirke tirsdag kveld er nå pågrepet.

Tekst:

Publisert:

  Det opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding. Like før klokken 23 i går kveld mottok politiet melding om at to personer var knivstukket utenfor Fossum kirke på Stovner.

- Vi kom raskt til stedet og iverksatte førstehjelp, sikring av åsted og innhenting av vitneopplysninger, sier operasjonsleder Svein-Martin Ege.

Politiet fikk opplysninger som fortalte dem av gjerningsmannen var på flukt langs E6 sydover.

- Mannskaper fra Follo og Østfold gjennomførte en kontrollert pågripelse av gjerningsmannen, som da hadde kommet seg til Sarpsborg, sier Ege.

Mannen sitter nå i arresten i Oslo, og fluktbilen er beslaglagt.

De to skadde ble sendt til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden til den ene er stabil, men den er uavklart for den andre personen.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.