- Gleder oss til å sove trygt

- Gleder oss til å sove trygt

 

Hagaløkka-beboer Mohana Pulendran ser fram til at bebyggelsen på Hagaløkka er sikret for ras fra fjellveggen.

Tekst:

Publisert:

 - Vi må ha sikring. Det er viktig, sier Pulendran.

Hun og familien er en av de nærmeste naboene til fjellveggen, og har ras fra fjellveggen i minne. I 2007 ble de evakuert fra huset sitt etter et ras, også i 2004 raste steinblokker ut fra fjellveggen.

-Jeg er veldig glad for at det kommer sikring. Jeg har vært redd for fjellveggen, sier Pulendran.

Selv er hun ikke så mye hjemme midt på dagen, og hun merker derfor ikke så mye til det støyete arbeidet som foregår rett utenfor inngangsdøra til boligen.

- De begynner klokka sju på morgenen, men holder ikke på til langt utover kvelden, sier hun.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.