- Gleder oss til å sove trygt

- Gleder oss til å sove trygt

 

Hagaløkka-beboer Mohana Pulendran ser fram til at bebyggelsen på Hagaløkka er sikret for ras fra fjellveggen.

Tekst:

Publisert:

 - Vi må ha sikring. Det er viktig, sier Pulendran.

Hun og familien er en av de nærmeste naboene til fjellveggen, og har ras fra fjellveggen i minne. I 2007 ble de evakuert fra huset sitt etter et ras, også i 2004 raste steinblokker ut fra fjellveggen.

-Jeg er veldig glad for at det kommer sikring. Jeg har vært redd for fjellveggen, sier Pulendran.

Selv er hun ikke så mye hjemme midt på dagen, og hun merker derfor ikke så mye til det støyete arbeidet som foregår rett utenfor inngangsdøra til boligen.

- De begynner klokka sju på morgenen, men holder ikke på til langt utover kvelden, sier hun.

 

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.