ANNONSE

Glimt fra festen på Veitvet

Glimt fra festen på Veitvet

 

Kulturminister Anniken Huitfeldt besøkte Veitvet senter i anledning premieren på «Kulturbølgen»-uka. Få med deg ministerens opplevelse av den myldrende og fargerike kulturbygda i bilder - minutt for minutt - i bunn av denne artikkelen.

Blant annet sang barna i Veitvet aktivitetsskole en sang om satsing - sjekk videoen til høyre.

- Det var en kjempefin sang. Den fineste jeg har hørt, sa kulturminister Anniken Huitfeldt, da hun tok seg tid til å gi «high five» til mange av barna.

Se bildeglimt fra festen nederst i artikkelen, og les mer om Kulturbølgens første dag her.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE