ANNONSE

Godkjent av Mattilsynet

Godkjent av Mattilsynet

 

Master Charlies kebab og pizza er åpen igjen, etter at Mattilsynet stengte kebab-sjappa på grunn av urenslige forhold.

Tekst:

Publisert:

- Nå er alt i den skjønneste orden her igjen. Vi har fått kundene tilbake og ryddet opp i det vi fikk påpekt fra Mattilsynet, forteller innehaver Shafaqt Ali Shah Sohail-Akther.

Han ønsker alle velkommen til å spise hos ham igjen og lover at dårlig hygiene ikke skal gjenta seg.

- Nå er alt vi gjør lovlig, sier innehaveren og viser fram et skjema fra Mattilsynet. 

Stengte

Mattilsynet fattet mistanke mot kebabstedet etter at en kunde sendte inne en klage på stedet. Han hadde funnet en beinbit i kebaben og forlangte pengene tilbake. Da han ikke fikk det, tok han vare på beinbiten og kontaktet Mattilsynet.

Det var imidlertid ikke beinbiten som var avgjørende for at mattilsynet foretok uanmeldt kontroll. Da Mattilsynet fant at stedet ikke var registrert og at de i tillegg hadde dårlig hygiene, stengte de stedet en kort periode.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE