GranittRock, dalens egen festival

5. og 6. september er det endelig klart for årets store rockehøydepunkt. Da ønskes det velkommen til rockefestival i Steinbruddet på Ammerud, Arena Li...

5. og 6. september er det endelig klart for årets store rockehøydepunkt. Da ønskes det velkommen til rockefestival i Steinbruddet på Ammerud, Arena Lillomarka. I år kan du oppleve artister som Raga Rockers, Surferosa og Åge Aleksandersen, og det hele er som vanlig helt gratis.

I 2005 starter GranittRock som en éndags konsert ved blokkene på Ammerud. Deretter gikk turen til steinbruddet i marka, ble utvidet med to dager og stadig større artister entret scenen. De siste to åra har Dum Dum Boys, Turboneger, Big Bang, CC Cowboys, Wig Wam og Major Majority har sørget for en minneverdig opplevelse under den stadig voksende festivalen.

Hvert år strømmer tusenvis av publikummere til Groruddalen for å oppleve rock, og hvert år er spenningen stor knyttet til hvilke artister som skal opptre. Vi i Akers Avis Groruddalen følger festivalen tett. I år kan du glede deg over mye bra musikk, og mer skal det bli. Hvem som står for hip hop og hvilke lokale artister du kan få med deg vil bli avslørt om kort tid.

Vi er glade for at Groruddalen har fått en egen festival, en festival som trekker store artister, publikum fra hele byen og som skaper blest om lokalmiljøet vårt. Folk som ikke har tilknytning til dalen får et godt bilde av hvem vi er og hva vi står for. En slik festival er med på å skape bildet om et godt nærmiljø. Når folk samles om musikk brytes skillene mellom kultur, alder og kjønn, og vi møtes på tvers av alle skillelinjer.

GranittRock er gratis, den er rusfri og den byr på musikk for alle. Vi gleder oss til musikkhøsten, og håper akkurat du tar turen til Arena Lillomarka den første helga i september.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.