Gressbrann slukket raskt

Gressbrann slukket raskt

 

Gresset i en skråning på baksiden av grusbanen på Grorud idrettsplass begynte å brenne mandag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Både voksne og barn var vitne til at det begynte og ringe, og flere var raske med å ringe til brannvesenet. Da de ankom stedet, ble brannen raskt slukket.

Verken politi eller brannvesenet vet hva som antente gresset.

Brannmannskapet på stedet forteller forøvrig at dette er den andre gressbrannen de slukket på mandag.

Bestill her: Kun kr. 448,- for hele året!

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.