Grillkjendis på Linderud

Grillkjendis på Linderud

 

Kim Kolstad er ikke bare kjendis og skuespiller i tv-dramaet Hotel Cæsar, han er også promotør for en miljøvennlig flergangsgrill med kokosnøttbriketter. Nå er han på Linderud for å dele ut gratis grillpølser og snakke om sitt produkt.

Tekst:

Publisert:

- Det var gründeren Terje Larsen som så meg på God Morgen Norge og ville bruke meg som frontperson, forteller Kim Kolstad.

Han tenkte han kunne bruke kjendisstatusen sin til noe annet, og valget falt på en flergangsgrill, Barbeco. Flergangsgrillen bruker briketter uten tennvæske, laget av kokosnøttskall.

 

- Jeg er en sånn person som alltid vil gjøre mye, og jeg har gjort mye allerede. Jeg er ikke redd for nye utfordringer, forteller skuespilleren.

Han kan også fortelle at han holder på med et spennende prosjekt som omhandler Rusken i hele Oslo.

-Det er et spennende prosjekt som selvfølgelig skal gagne miljøet, så det er bare å følge med, forteller han smilende.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.