ANNONSE

Grisekjøring på Lutvann

 

En bilist har kjørt inn i og skadet flere kjøretøy på Lutvann lørdag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.03.2015 kl 23:08

Lutvann-området har lørdag fått besøk av en sjåfør som ikke har kontroll på rattet. Det har ført til at en rekke biler er blitt påkjørt og derfor skadet.

Politiet har nå kontroll på sjåføren som tatt med til politistasjonen.

Bilisten fremstår som beruset, melder politiet.

Er du en av de uheldige bileierne kan du kontakte politiet på telefon 02800.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE