Grorud-brakker over ett år på overtid

Grorud-brakker over ett år på overtid

 

I over ett år har boligbrakkene på Grorud torg vært ulovlige, men fortsatt er de i bruk.

Tekst:

Publisert:

 Det er over tre år siden Plan- og bygningsetaten ga tillatelse til å sette opp midlertidige brakker med 76 boenheter på tomta i Trondheimsveien 468 - rett ved Grorud torg. I tillatelsen som ble gitt den gang skrives det at tiltaket må være fjernet og tomta ryddet innen to år fra tillatelsen er gitt.

Nå har det gått tre år og brakkene står der fremdeles.

- Det siste i den saken er at Plan- og bygningsetaten har sendt ut et pålegg om fjerning den 17. januar. Det vil bli fulgt opp umiddelbart.

-  Brakkene står der ulovlig, og det er avgjørende at de fjernes, sier Fredriksen, før han fortsetter:

- Både fra politisk og administrativt hold er vi utålmodige. Nå må vi få disse sakene avsluttet, sier han, og tenker da både på Grorud-brakkene og Sletteløkka 44.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.