ANNONSE

Grorud er årets Turbo-bydel

Grorud er årets Turbo-bydel

 

Under fylkesmønstringen av Ungdommens Kulturmønstring (UKM) på Sentrum scene, mottok Bydel Grorud Turboprisen for størst vekst av UKM-deltakere.

 

UKM-Norge deler ut prisen «Årets Turbokommune» i alle fylker i år, og i Oslo deles prisen ut til den bydelen med størst vekst i UKM-deltakere fra 2011-2012. Den består av et diplom og 5000 kroner til videre UKM-arbeid.

- Det er kjempegøy å vinne prisen! Dette er takket være alle som har turt å ta sjansen og vise fram kunst, dans og musikk, og ikke minst alle de flinke arrangørene, som gjorde UKM Grorud til en suksess. Jeg er stolt, forteller UKM-koordinator for Grorud, Frida Rusnak.

Motivasjon

Hensikten med prisen er å motivere til økt innsats i rekrutteringsarbeidet i kommunene, og å gi litt ekstra til de som har gjort mye de siste årene. Rusnak mener ungdommen selv skal bestemme hva de 5000 kronene skal gå til. 

-Hva vi skal bruke pengene på? Det må ungdommene bestemme, det er jo de som har vunnet den, sier Rusnak. ?

22. april gikk fylkesmønstringen av stabelen, og dansegruppa Step Off fra Grorud kom videre og skal representere Grorud på UKM-festivalen i Trondheim i sommer.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE