ANNONSE

Groruddalen eAvis - 22 Mai 2013

{[[IF (!$public_loggedin)]]} {[[IMAGELIST FOLDERID=143921 NOPOPUP=1 THUMBSIZE=1411x2000 LIMIT=5 SORT=name /]]} Logg inn ID Passord Husk meg neste...

{[[IF (!$public_loggedin)]]} {[[IMAGELIST FOLDERID=143921 NOPOPUP=1 THUMBSIZE=1411x2000 LIMIT=5 SORT=name /]]}

Logg inn ID

Passord

Husk meg neste gang

Har du glemt ditt passord? | Registreringsside

{[[/IF]]} {[[IF ($public_loggedin)]]} {[[IMAGELIST FOLDERID=143921 NOPOPUP=1 THUMBSIZE=1411x2000 LIMIT=50 SORT=name /]]} {[[/IF]]}

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE