Grovt hjemmeran

Grovt hjemmeran

 

Tre menn tok seg inn i en leilighet i Sinsenveien med kniv og balltrær.

Tekst:

Publisert:

Dette skjedde ved 18.30-tiden tirsdag kveld. De tre gjerningsmennene med finlandshette, balltrær og kniv gikk inn i en leilighet i Sinsenveien.  

-  Der truer de til seg en bag med mye penger, og en person ble så skadet under et basketak at han måtte bli kjørt på legevakta, forteller jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen.  

Bagen med penger kommer fra Nigeria, via Hellas. Antageligvis dreier det seg om lovlige penger som skal brukes til å etablere en bilbutikk. De tre gjerningsmennene er trolig arabere og de stakk fra stedet i en sølvfarget VW Golf.  

-  Vi har spor, blant annet overvåkning fra området å gå etter, sier Henriksen.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.