ANNONSE

Grovt hjemmeran

Grovt hjemmeran

 

Tre menn tok seg inn i en leilighet i Sinsenveien med kniv og balltrær.

Tekst:

Publisert:

Dette skjedde ved 18.30-tiden tirsdag kveld. De tre gjerningsmennene med finlandshette, balltrær og kniv gikk inn i en leilighet i Sinsenveien.  

-  Der truer de til seg en bag med mye penger, og en person ble så skadet under et basketak at han måtte bli kjørt på legevakta, forteller jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen.  

Bagen med penger kommer fra Nigeria, via Hellas. Antageligvis dreier det seg om lovlige penger som skal brukes til å etablere en bilbutikk. De tre gjerningsmennene er trolig arabere og de stakk fra stedet i en sølvfarget VW Golf.  

-  Vi har spor, blant annet overvåkning fra området å gå etter, sier Henriksen.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE