ANNONSE

Gullgutten Denniz

Gullgutten Denniz

 

Denniz Sanner gikk til topps under landsstevnet for 12-åringer.

OBK-bryteren Denniz Sanner leverte virkelig varene under landsstevnet i Porsgrunnhallen forrige helg. 12-åringen gikk av gårde og vant hele sin klasse etter en spennende finalekamp mot Ola Rasmussen fra Trondheimsklubben AK 45 i 59 kilosklassen. Denniz vant første runde 3-0 på poeng, men han tapte den andre med 0-1. I tredje periode var han imidlertid sterkest og stakk av med gullet etter en

1-0 seier.

- Vi i OBK er veldig stolte over å få en vinner i denne årlige konkurransen. Det lover godt for framtiden, sier klubbens pressetalsmann, Terje Johnsen, til avisen.

OBK stilte også med Erik Lindesteg i 37 kilosklassen, men Erik nådde ikke helt opp denne gangen.

Gjevt stevne

Landsstevnet er årets hjemlige høydepunkt for landets 12 årsbrytere. I henhold til NBF og NIFs regelverk arrangeres det nemlig ikke NM for så unge brytere. Landsstevnet er derfor noe av det gjeveste man kan vinne, og en klasseseier der henger høyt.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE