Gullgutten Denniz

Gullgutten Denniz

 

Denniz Sanner gikk til topps under landsstevnet for 12-åringer.

OBK-bryteren Denniz Sanner leverte virkelig varene under landsstevnet i Porsgrunnhallen forrige helg. 12-åringen gikk av gårde og vant hele sin klasse etter en spennende finalekamp mot Ola Rasmussen fra Trondheimsklubben AK 45 i 59 kilosklassen. Denniz vant første runde 3-0 på poeng, men han tapte den andre med 0-1. I tredje periode var han imidlertid sterkest og stakk av med gullet etter en

1-0 seier.

- Vi i OBK er veldig stolte over å få en vinner i denne årlige konkurransen. Det lover godt for framtiden, sier klubbens pressetalsmann, Terje Johnsen, til avisen.

OBK stilte også med Erik Lindesteg i 37 kilosklassen, men Erik nådde ikke helt opp denne gangen.

Gjevt stevne

Landsstevnet er årets hjemlige høydepunkt for landets 12 årsbrytere. I henhold til NBF og NIFs regelverk arrangeres det nemlig ikke NM for så unge brytere. Landsstevnet er derfor noe av det gjeveste man kan vinne, og en klasseseier der henger høyt.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.