Gutt (16) slo ned voksen dame

Gutt (16) slo ned voksen dame

 

Det brøt ut full slåsskamp under en fest i Sinsenveien i helga.

Tekst:

Publisert:

Under en fest i Sinsenveien i helga ble en dame slått gjentatte ganger av en ung gutt på 16 år.

-  Hun hadde  festen, og så dukket 16-åringen opp fordi han har bekjente på den samme festen. Gutten prøver å rane til seg kvinnens pc, og da oppsto en krangel, forteller jourhavende etterforsker på Stovner, Line Henriksen.

Krangelen utartet og 16-åringen gikk til angrep på kvinnen siden hun ikke ville gi fra seg pc-en. De øvrige festdeltakerne kontaktet politiet som tok med seg 16-åringen inn til avhør.

- Gutten er en tidligere kjenning av politiet, og han er under oppfølging av barnevernet, sier Henriksen.

Gutten har ikke erkjent forholdet i avhør. Kvinnen har det bra etter forholdene.

Gutten er anmeldt, men foreløpig er han dimittert.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.