ANNONSE

Gutt (20) pågrepet for knivstikkingen

Gutt (20) pågrepet for knivstikkingen

 

En 20 år gammel gutt er pågrepet etter knivstikkingen på Tokerud for en uke siden. Politiet jakter på ytterligere tre personer.

Tekst:

Publisert:

 - Vi vet hvem de er, og det er kun et tidsspørsmål før vi får tak i dem, sier etterforsker, Robert Berg på Stovner politistasjon.

Politiet utelukker ikke at det kan bli et hevnoppgjør, og derfor er de ekstra på vakt.

De øvrige personene politiet jakter på er i alderen 15 til 20 år. 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE