ANNONSE

Gutt (3) savnet på Romsås

Gutt (3) savnet på Romsås

 

«Gutt 3 år er saknet etter at barnehagen var på tur i området Røverkollen på Romsås. Beskr: blå genser, gul refleksvest, somalisk opprinn.» Det melder politiet på Twitter.

Tekst:

Publisert:

En gutt på tre år er savnet i området Røverkollen på Romsås. Gutten, som er av somalisk opprinnelse, har på seg blå genser og gul refleksvest. Han ble borte etter at barnehagen var på tur i området.

Politiet organiserer nå søket. Seks politibiler, fire ambulanser og brannvesenet er på stedet. Hundepatrulje fra Norsk Folkehjelp skal bistå i søket.

Sist sett 11.30

I følge NRK.no ble gutten sist sett 11.30 ved Svarttjern. Brannvesenet har søkt med dykkere i Svarttjern, men dette søket er avsluttet, og brannvesenet tror ikke gutten har falt i vannet.

Groruddalen.no følger saken.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE