ANNONSE

Halvparten av avgangene snur på Grorud

Halvparten av avgangene snur på Grorud

 

En kabelbrudd i Hasletunnelen gjør at ekstraavgangene på Grorudbanen må snu på Grorud t-banestasjon på ubestemt tid.

Tekst:

Publisert:

 - Årsaken til at halvparten av avgangene snur på Grorud er et kabelbrudd i Hasletunnelen, sier kommunikasjonssjef i Oslo T-banedrift, Bjørn Rydmark.

Dette betyr at signalkapasiteten er i orden, og derfor prioriteres det å kjøre de ordinære avgangene til stasjonene Romsås, Rommen, Stovner og Vestli. Noe som betyr at t-banen går hvert 15. minutt fra disse stasjonene.

Resten av Grorudbanen betjenes fremdeles av 7,5 minutters avganger.

- Det er uklart når feilen er ubedret, sier Rydmark og forklarer:

- Det er masse is i tunnelen og denne må smeltes bort før vi får fikset kabelen. Vi har folk ute som smelter is i tunnelen hver natt, så vi jobber med å fikse dette.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE