ANNONSE

-Han har en skjønn stemme

-Han har en skjønn stemme

 

Den kjente og kjære trubaduren Louis Jacoby tok turen til Veitvet nærmiljøsenter, til besøkende Lillian Johansens store begeistring.

 

Lillian Johansen tar ofte turen til Veitvet nærmiljøsenter, men i dag er hun ekstra spent. Louis Jacoby er tilstede for å synge og det vil hun ikke gå glipp av.

- Om jeg har hørt om han, ja. Han har en skjønn stemme. Jeg savner sangene hans på radioen, sier hun.

Hun er ikke i tvil om at besøket blir satt pris på.

- Jeg husker jeg fikk frysninger første gang jeg hørte stemmen hans, smiler hun.

Musiker

Louis Jacoby begynte sin musikalske karriere på 70-tallet.

- Jeg reiser rundt med mine sanger og tekster og trives veldig godt med det. Det er hyggelig å være her på nærmiljøsentret også, og synge for et litt mer voksent publikum, sier han.

Områdeleder Rona Therese Reistad er fornøyd med at Jacoby tok seg tid til å komme.

- Brukerne kjenner han godt, og vi har mottatt trivselspenger av bydelen, som vi kan bruke på slike kulturinnslag som dette, forteller hun.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE