- Håper på 20.000 besøkende

- Håper på 20.000 besøkende

 

Det er full fest på Linderud senter i dag. Senterleder Irene Bjørnstad Karstad håper på 20.000 mennesker.

Tekst:

Publisert:

- Her er det veldig mye som skjer, og vi er kjempefornøyd så langt, sprudler senterlederen.

Linderud senter er i dag forvandlet til et stort marked med mange mennesker på besøk. Butikkene har boder, og ICA griller. Barna kan få ansiktsmaling og på gården er det masse aktiviteter.

- Dette er en skikkelig familiedag, og vi håper på 20.000 kunder. Det ville vært dobbelt så mange som på en vanlig lørdag, sier Karstad.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.