- Håper på 20.000 besøkende

- Håper på 20.000 besøkende

 

Det er full fest på Linderud senter i dag. Senterleder Irene Bjørnstad Karstad håper på 20.000 mennesker.

Tekst:

Publisert:

- Her er det veldig mye som skjer, og vi er kjempefornøyd så langt, sprudler senterlederen.

Linderud senter er i dag forvandlet til et stort marked med mange mennesker på besøk. Butikkene har boder, og ICA griller. Barna kan få ansiktsmaling og på gården er det masse aktiviteter.

- Dette er en skikkelig familiedag, og vi håper på 20.000 kunder. Det ville vært dobbelt så mange som på en vanlig lørdag, sier Karstad.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.