Har blitt enig med sykehjemsetaten

Har blitt enig med sykehjemsetaten

 

Groruds bydelsdirektør, Helge Jagmann (bildet), bekrefter at bydelen er enige med sykehjemsetaten om betaling av skjermete plasser ved Ammerudhjemmet.

Tekst:

Publisert:

Akers Avis Groruddalen har omtalt denne saken ved flere anledninger tidligere etter at bydelen mottok et brev på tampen av fjoråret om at prisen på 45 plasser for demente ved Ammerudhjemmet skulle øke. Det ville påføre bydelen en ekstraregning på til sammen 10 millioner kroner for dette året og fjoråret.

- Forhandlingene er avsluttet og vi er enige med sykehjemsetaten. Vi har kommet fram til en løsning vi kan leve med, sier Jagmann.

Mye av diskusjonen har gått på om de 45 plassene ved Ammerudhjemmet skal ses på som ordinære eller skjermete.

Løsningen bydelen og etaten nå har kommet fram til innebærer blant annet at bydelen fra 1. juli kun betaler for skjermete plasser - i de tilfellene hvor beboerne har vedtak om skjermet plass.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.