Har blitt enig med sykehjemsetaten

Har blitt enig med sykehjemsetaten

 

Groruds bydelsdirektør, Helge Jagmann (bildet), bekrefter at bydelen er enige med sykehjemsetaten om betaling av skjermete plasser ved Ammerudhjemmet.

Tekst:

Publisert:

Akers Avis Groruddalen har omtalt denne saken ved flere anledninger tidligere etter at bydelen mottok et brev på tampen av fjoråret om at prisen på 45 plasser for demente ved Ammerudhjemmet skulle øke. Det ville påføre bydelen en ekstraregning på til sammen 10 millioner kroner for dette året og fjoråret.

- Forhandlingene er avsluttet og vi er enige med sykehjemsetaten. Vi har kommet fram til en løsning vi kan leve med, sier Jagmann.

Mye av diskusjonen har gått på om de 45 plassene ved Ammerudhjemmet skal ses på som ordinære eller skjermete.

Løsningen bydelen og etaten nå har kommet fram til innebærer blant annet at bydelen fra 1. juli kun betaler for skjermete plasser - i de tilfellene hvor beboerne har vedtak om skjermet plass.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.