Politiet ber om tips etter McDonalds-ranet

Har du sett denne mannen?

Har du sett denne mannen?

TRENGER TIPS OM DENNE MANNEN: Denne mannen fikk med seg et mindre pengebeløp etter et ran av McDonalds Furuset tirsdag formiddag. Nå ber politiet publikum om hjelp.


Tirsdag formiddag fikk politiet melding om et grovt ran av McDonalds på Furuset. En mann i 50-årene kom seg unna med et pengebeløp – nå ber politiet publikum om hjelp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2017 kl 16:57

Akers Avis Groruddalen har tidligere skrevet om ranet, og at mannen hadde en pistollignende gjenstand. Han kom seg unna med et mindre pengebeløp.
Nå går politiet ut med bilde og beskrivelse av mannen. Mannen blir beskrevet som 170-180 cm høy, han kan muligens ha vært iført ansiktsmaske eller sminket godt. Mannen hadde på seg en sort bukse, jakke og genser.

Se også: McDonalds avdeling Furuset ranet

Mannen har sannsynligvis kommet og gått til fots i ukjent retning. Den samme fremgangsmåten som på Furuset ble benyttet på Burger King Metro senter mandag 9. januar. Da fikk ikke gjerningsmannen med seg penger.

Politiet ber publikum ta kontakt om de har observasjoner eller opplysninger om de vet hvem denne personen er eller har observert personer som har oppført seg mistenkelig i det aktuelle tidsrommet.

Tips rettes til 22668849 mellom kl 08-15, og til stovner.etterforskning@politiet.no resten av døgnet/helger.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.