Politiet ber om tips etter McDonalds-ranet

Har du sett denne mannen?

Har du sett denne mannen?

TRENGER TIPS OM DENNE MANNEN: Denne mannen fikk med seg et mindre pengebeløp etter et ran av McDonalds Furuset tirsdag formiddag. Nå ber politiet publikum om hjelp.


Tirsdag formiddag fikk politiet melding om et grovt ran av McDonalds på Furuset. En mann i 50-årene kom seg unna med et pengebeløp – nå ber politiet publikum om hjelp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2017 kl 16:57

Akers Avis Groruddalen har tidligere skrevet om ranet, og at mannen hadde en pistollignende gjenstand. Han kom seg unna med et mindre pengebeløp.
Nå går politiet ut med bilde og beskrivelse av mannen. Mannen blir beskrevet som 170-180 cm høy, han kan muligens ha vært iført ansiktsmaske eller sminket godt. Mannen hadde på seg en sort bukse, jakke og genser.

Se også: McDonalds avdeling Furuset ranet

Mannen har sannsynligvis kommet og gått til fots i ukjent retning. Den samme fremgangsmåten som på Furuset ble benyttet på Burger King Metro senter mandag 9. januar. Da fikk ikke gjerningsmannen med seg penger.

Politiet ber publikum ta kontakt om de har observasjoner eller opplysninger om de vet hvem denne personen er eller har observert personer som har oppført seg mistenkelig i det aktuelle tidsrommet.

Tips rettes til 22668849 mellom kl 08-15, og til stovner.etterforskning@politiet.no resten av døgnet/helger.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.