ANNONSE

Har liten oversikt over de savnede fra Groruddalen

Har liten oversikt over de savnede fra Groruddalen

 

Politiet har foreløpig ikke gått ut med navn på savnede personer etter Utøya-tragedien, men BU-leder på Grorud, Anders Røberg-Larsen, frykter det verste.

Tekst:

Publisert:

- Dette er helt tragisk, sier en sterkt preget Røberg Larsen lørdag formiddag.

Gjennom natten har tragiske beskjeder tikket inn. Det siste tallet på antall drepte er 84. Vi vet at folk fra Groruddalen var på Utøya da Anders Behring Breivik (32) gikk amok med et automatvåpen. Det vi vet er at nestleder i AUF Oslo, Prableen Kaur (Romsås), er i live. Det samme er Khamsahajiny Gunaratnam (Grorud) etter at hun klarte å svømme seg i sikkerhet.

- Akkurat nå jobber jeg med å lage en oversikt over folk som er savnet, sier Røberg-Larsen, som ikke har sovet i natt.

Flere personer fra Bydel Grorud skal, ifølge BU-lederen, være savnet.

- Det er helt forferdelig. Jeg kjenner de fleste personlig, og uvisstheten om hva som har skjedd er utålelig.

- Hva tenker du om den handlingen som ble utført mot helt uskyldig ungdom?

- Det er sykt. En ting er å ta departementet, men å reise til Utøya og drepe ungdommer er umenneskelig.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE