Har vært med på korsvandring i 20 år

Har vært med på korsvandring i 20 år

 

Arnulf Stokke (69) fra Stovner har vært med på korsvandringen fra Fossum til Stovner siden begynnelsen for tjue år siden.

Folk i Groruddalen har møtt opp utenfor Fossum kirke i tjue år på langfredag for å markere Jesu vandring opp Golgata. Arnulf Stokke har vært med siden begynnelsen.

- Jeg har ikke båret korset før, men jeg har alltid gått tett bak det. Det er en fin vandring og det er fint å gå en slik tur med venner, forteller han.

Under vandringen er det lagt inn forskjellige stopp før man kommer til Stovner kirke. Blant annet stopper man utenfor NAV-kontoret og utenfor Øvre Fossum gård for å reflektere og synge.

- Selv om det er litt kaldt ute i dag, går det som forventet. Det er rundt 40 personer som er påmeldt til vandringen og det er veldig bra, forteller sokneprest i Stovner kirke, Anders Moen Kvalsnes.

Første gang

Det er ikke alle som har vært med på vandringen i alle år, som Arnulf Stokke. Monica Borgersen er med for første gang og synes dagen er spesiell.

- Jeg er troende og har sunget og spilt mye i kirken. Det er veldig viktig å være med her i dag for meg, forteller hun.

Les mer om korsvandringen og påskeferien i Akers Avis Groruddalens utgave 11. april.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.