ANNONSE

Hasle/Løren møter Stabæk

Hasle/Løren møter Stabæk

 

NFF har nå satt opp 2. runde i NM menn 2011. Groruddalens beste fotballag tar i mot Stabæk på Lørenbanen.

- En morsom trekning med en motstander det smaker litt av. Nå satser vi på fulle hus og fotballfest, sier kaptein Ivar André Anderssen til Akers Avis Groruddalen.

Han utelukker heller ikke noen cupbombe i oppgjøret.

- Cup er som kjent cup, og vi har absolutt tro på et resultat, sier Anderssen.

Les mer om Hasle/Lørens cupeventyr i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE