ANNONSE

Haugerud kirke holder åpent

Haugerud kirke holder åpent

 

Fungerende prost i Østre Aker prosti, Norman Hurum forteller at Haugerud kirke vil være åpen hver dag denne uka.

Tekst:

Publisert:

- Bakgrunnen for avgjørelsen er at vi også åpnet Haugerud kirke etter gudstjenestetid på søndag, forteller Norman Hurum som er fungerende prost i Østre Aker prosti og sokneprest i Haugerud kirke.

- Dette ble gjort på sparket og var ikke kunngjort på forhånd, foruten en plakat på kirkedøra. Men  i løpet av gårdagen kom det over tjue innom. Noen av de var nært berørt av tragedien.

Kirken så da behovet for å holde åpent hele uka.

Haugerud vil være åpen mandag til fredag fra klokka 10.00 til 14.00.

- Hit kan folk komme og treffe noen, tenne lys eller bare sitte i stillhet.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE