Hedret Trygve Lie

Hedret Trygve Lie

 

Tradisjonen tro ble Trygve Lie hedret både på Grorud og Furuset på 1. mai. Marit Brynhildsen, Channeh Storvik og Surgol Ghairat la ned blomster ved bautaen på Furuset.

Tekst:

Publisert:

 -  Vi synes vi må hedre Trygve Lie for den innsatsen han har gjort for Arbeiderpartiet, sier Channeh Storvik og Marit Brynhildsen.

Få møtte opp til blomsternedleggelsen ved bautaen på Furuset. Sprutende regnvær skremte nok bort noen.

- Selv om det er få mennesker som møter opp, er det viktig at vi opprettholder tradisjonen. Men det er selvfølgelig synd at ikke flere møter opp, sier Storvik.

Fyldige reportasjer fra 1. mai-feiringen i Groruddalen kan du lese i onsdagens utgave av avisen.

Bestill her: Kun kr. 448,- for hele året!

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.