ANNONSE

Hele verden samlet på Furuset

Hele verden samlet på Furuset

 

Med internasjonal mat og sceneunderholdning fra utenlandske artister var hele verden samlet på Furuset denne helgen.

Både mat, musikk og dans fra alle verdens hjørner var samlet under Furuset musikk- og matfestival.

Dansekompaniet Nutkhut var blant dem som sto for underholdning fra scenen.

- Våre dansere danser en blanding av klassisk indisk og moderne bollywoodinspirert dans. Vi ønsket større mangfold og valgte derfor bevisst dansere av ulike etniske bakgrunner. Vi har blant andre dansere av afrikansk, asiatisk og europeisk bakgrunn, forklarer Ajay Chhabra, som står bak dansekompaniet sammen med kona Simmy Gupta.

Les mye mer om Furuset musikk- og matfestival i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE