ANNONSE

Helsesøster må hjem

Helsesøster må hjem

 

Steinar Arnesen (Ap) reagerer sterk på at Helsesøstertjenesten har kuttet ut hjemmebesøk til nyfødte.

Tekst:

Publisert:

Da andre bydeler lønner bedre enn Bjerke har bydelen mistet flere helsesøstre. Bydelen har også kuttet i hjemmebesøkstjenesten.

- Dette er skummet for førstegangsmødre. De trenger støtte, sier Steinar Arnesen.

- Som barnevernsmann tenker jeg at det er viktig med tidlig intervensjon. Da er det bra å ha en helsesøster som kan oppdage omsorgssvikt på et tidlig tidspunkt.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE