ANNONSE

Hindu-fest med pepperkaker

Hindu-fest med pepperkaker

 

Da Norges Saivite Kultursenter inviterte medlemmene til fest, gledet Thuyavan (10) og Sangeethan (11) seg mest til å spise pepperkaker og åpne gaver.

- Det er bra at det kommer mange barn hit slik at vi kan leke med hverandre, smiler tiåringen Thuyavan Moorthy.

Han og kameraten Sangeethan Srilango (11) koser seg med julebrus og pepperkaker - og masse godteri. Men de er ikke i tvil om hva de gleder seg aller mest til:

- Åpne gaver, smiler de to i kor.

Fest for barna

Flere barn strømmet til medlemsfesten til Norges Saivite Kultursenter, som ble feira i Kulturkjeller'n på Ellingsrud. Forstander Ganeshamoorthy Nadarajah er godt fornøyd med oppmøtet.

- Dette arrangementet er ment som en fest for barna, så derfor har vi kjøpt inn gaver som de skal åpne og vi serverer snacks, julebrus og kaker, smiler han.

- Vi voksne kommer til å diskutere litt om månedsbladet til foreningen, «Thurka Theepam», fortsetter han.

Åttende utgave

På fredag kom bladets åttende utgave. Til tross for at bladet er relativt nyetablert trykkes det til 200 av 300 medlemmer av foreningen.

Nadarajah er redaktør i bladet i tillegg til å være forstander for kultur­sentret.

- Vi har også begynt å få annonsestøtte, så det er vi godt fornøyde med. Vi har hatt en tegneseriekonkurranse gående hvor rundt 30 barn har deltatt, så bladet er også mye brukt av barn, forteller en fornøyd Ganeshamoorthy.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE