Hjalp til i valglokalet

Hjalp til i valglokalet

 

Lokalpolitikerne Per Opsahl og Jan Arild Linja sørget for at alt gikk riktig for seg og at de som trengte det fikk hjelp i valglokalet på Høybråten.

Tekst:

Publisert:

- Det er ikke så mange her akkurat nå, men i går kveld var det kø da vi åpnet. Totalt var det nesten 800 som stemte på søndag ettermiddag, sier Per Opsahl. Det er slett ikke førstegangen han er på jobb i et valglokale.

- Dette har jeg vært med på i 20 år, men det er første gangen jeg er her på Folkvang, sier han.

På valgdagen hadde Opsahl bare én bekymring - at det står oppført feil adresse på valgkortet til Høybråten-beboere. På valgkortet står det at de skal stemme på Folkvang, men samtidig står adressen til Høybråten skole.

- Er det noen som møter opp på Høybråten skole fem på ni i kveld, rekker dem ikke ned hit før lokalet er stengt. Men vi får håpe det ikke blir noe rabalder, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.