Hjalp til i valglokalet

Hjalp til i valglokalet

 

Lokalpolitikerne Per Opsahl og Jan Arild Linja sørget for at alt gikk riktig for seg og at de som trengte det fikk hjelp i valglokalet på Høybråten.

Tekst:

Publisert:

- Det er ikke så mange her akkurat nå, men i går kveld var det kø da vi åpnet. Totalt var det nesten 800 som stemte på søndag ettermiddag, sier Per Opsahl. Det er slett ikke førstegangen han er på jobb i et valglokale.

- Dette har jeg vært med på i 20 år, men det er første gangen jeg er her på Folkvang, sier han.

På valgdagen hadde Opsahl bare én bekymring - at det står oppført feil adresse på valgkortet til Høybråten-beboere. På valgkortet står det at de skal stemme på Folkvang, men samtidig står adressen til Høybråten skole.

- Er det noen som møter opp på Høybråten skole fem på ni i kveld, rekker dem ikke ned hit før lokalet er stengt. Men vi får håpe det ikke blir noe rabalder, sier han.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering. Stovner og Alna har allerede vedtatt det. I tillegg mangler bydelen nesten hundre barnehageplasser.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.