Home Eiendomsmegling

Home eiendom Stovner er et av de mestselgende eiendomsmeglerkontorene i Groruddalen og kan tilby en førsteklasses lokalkundskap om nettopp ditt områ...

Home eiendom Stovner er et av de mestselgende eiendomsmeglerkontorene i Groruddalen og kan tilby en førsteklasses lokalkundskap om nettopp ditt område. Vi er et fremoverlent og erfarent team og vi gjør vårt ytterste for å gi våre kjøpere og selgere en trygg og hyggelig bolighandel. Vi har mange gode referanser og ønsker deg velkommen til våre lokaler på Stovner senter. Home eiendom Stovner er DIN lokale eiendomsmegler i Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.