ANNONSE

Hør låta til Chris Baco

Hør låta til Chris Baco

 

Sommeren nærmer seg og da slipper Fyrhuset musikkverksted sin egen CD. I mens presenterer vi artister i avisen. Denne uka har turen kommet til rapperen Chris Baco.

Tekst:

Publisert:

Chris Baco (17) er en Norsk-Fillipinsk rapper fra Romsås i Groruddalen. Hans lidenskap er å lage musikk og da generelt rap.

Tidligere har Chris Baco laget låter med artister som Bright, Vy-Vy, Des, Insane, Therese Ek, Tommy Tune, Jonas og en rekke andre artister.

Han har allerede rukket å slippe ut en singel med Therese Ek på Itunes og en rykende fersk musikkvideo som er regissert av Egil Pedersen.

Denne låten heter «Usynlig» og handler om mobbing, og om to forskjellige personer, som har det veldig vannskelig.

Sangen er skrevet av Chris Baco og på hooket har han tatt med sin søster Ann Baco.

Gå til Urørt for å finne ut mer om låta og artisten

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE