ANNONSE

Hovedøya på DVD

Skal du til Hovedøya i høst? Da anbefaler vi først å se en ny DVD fra Naturhistorisk Museum som vil gjøre besøket enda mer interessant.

Tekst:

Publisert:

Hovedøya er et av de mest populære reisemålene for Oslos befolkning når det gjelder indre Oslofjord. Bading og piknik er selvsagt det som frister mest, men mange vet også å sette pris på fauna, flora, kloster og øyas historikk.

Mindre kjent er det at øya har et enormt biologisk mangfold - midt i Oslo. Men for å være ekstra godt forberedt - og ikke minst være klar over det mangfoldet øya har å by på - burde man se «Hovedøya - Fra urtidshav til blomstereng».

Det er zoolog Petter Bøckmann ved Naturhistorisk Museum på Tøyen som tar deg med på en reise i Hovedøyas natur og historie. Sammen med kollegaene Cecilie Webb og Kristina Bjureke, og i samarbeid med InterMedia, har han laget en spennende og informativ dokumentarfilm.

DVD/Filmen er til salgs ved Naturhistorisk museum (Geologisk museum-bygget) på Tøyen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE