ANNONSE

HSIL-jentene utslått

HSIL-jentene utslått

 

I dag tidlig spilte HSIL-jentene kvartfinale i Norway Cup mot Sogndal. Til tross for en pangstart tapte våre jenter 1-2 og dermed er eventyret over for denne gang.

Tekst:

Publisert:

- Vi ønsker alltid å vinne, men i dag var ikke marginene på vår side. Ballen spratt Sogndals vei to ganger, sier trener Jan Harald Olsen.

Det åpnet riktignok veldig bra. 15-åringene tok ledelsen etter et herlig langskudd som gikk inn via stolpen. Etter det tok Sogndal mer og mer over. Først scoret de etter klabb og babb på en døball. I andre omgang avgjorde Sogndal kampen etter en retur fra HSIL-keeperen.

- Vi hadde troen på 1-1 og vi ventet på sjansen vår, men den kom ikke. Forsvaret til Sogndal fortjener ros, sier Olsen.

Les alt om kampen i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

 

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE