Huken Pukkverk avvikles i 2019

Huken Pukkverk avvikles i 2019

Her stenges portene i 2019.

Huken Pukkverk på Ammerud blir avviklet 31.12.2018.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.12.2014 kl 18:17

Oslo kommune betaler 85 millioner til konkursboet etter Oslo Vei AS.

Under kveldens bystyremøte i Rådhuset ble en forliksavtale mellom kommunen og konkursboet vedtatt. Saken ble behandlet bak lukkede dører.

Det kommer til å være drift i det omstridte pukkverket fram til 31.12.2018. Før Oslo Vei AS gikk konkurs, var planen å legge ned driften ved utgangen av 2014.

Fram til stenging skal konkursboet jobbe med opprydding og sikring, samt å fjerne 135.000 tonn returasfalt.

Vi følger opp saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.