ANNONSE

Huken Pukkverk avvikles i 2019

Huken Pukkverk avvikles i 2019

Her stenges portene i 2019.

Huken Pukkverk på Ammerud blir avviklet 31.12.2018.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.12.2014 kl 18:17

Oslo kommune betaler 85 millioner til konkursboet etter Oslo Vei AS.

Under kveldens bystyremøte i Rådhuset ble en forliksavtale mellom kommunen og konkursboet vedtatt. Saken ble behandlet bak lukkede dører.

Det kommer til å være drift i det omstridte pukkverket fram til 31.12.2018. Før Oslo Vei AS gikk konkurs, var planen å legge ned driften ved utgangen av 2014.

Fram til stenging skal konkursboet jobbe med opprydding og sikring, samt å fjerne 135.000 tonn returasfalt.

Vi følger opp saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE